E-mailmarketing

Het conversie paradepaartje van online succes

1-op-1 communicatie

Met e-mailmarketing krijg je 1-op-1 aandacht op persoonsniveau mits je het goed inzet. De digitale nieuwsbrief kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Voor het informeren van je doelgroep, voor het aanbieden van producten of voor de ondersteuning op het KCC (klant contact center). Maar een digitale nieuwsbrief werkt altijd het beste als het onderdeel uitmaakt van de totale digitale strategie gebaseerd op de customer journey. 

Persona’s

Meer inzicht in de drijfveren van je doelgroep is waarom je persona's maakt. Welke persona's onderscheiden we, hoe gedraagt elke groep zich en wat beweegt deze groep? Dat zijn de vragen die we beantwoord willen hebben om zo de campagne optimaal te laten uitsluiten bij je doelgroep waar je resultaat wilt halen.

Customer journey

De customer journey of de klantreis zoals het ook wel eens wordt genoemd is ontzettend belangrijk bij het inrichten van de e-mailmarketing campagne. De klantreis invullen geeft aan waar de touchpoints zitten waar de (potentiële) klant langskomt en welke informatie hij/zij nodig heeft om de volgende stap te zetten in de route naar een aankoop of gedragsverandering. Meer weten over de customer journey? 

Tekengebied-1.png?mtime=20170501104823#asset:980Meetbaarheid

E-mailmarketing is uitstekend meetbaar en maakt het daarom ook uitstekend geschikt om je inspanningen en kosten af te zetten tegen de opbrengsten. Ook kun je door de meetbaarheid je e-mailmarketing campagne steeds beter optimaliseren en je daardoor steeds meer rendement maken met je e-mailmarketing campagne. 

Geautomatiseerde e-mailmarketing

E-mailmarketing kun je ook ontzettend goed automatiseren. Op basis van data uit verschillende bronnen kun je op het juiste moment met de juiste content bij de juiste doelgroep onder de aandacht komen. Hierdoor ben je vele malen relevanter en kun je de kosten verder naar beneden brengen en de opbrengsten omhoog. 

Een keertje sparren?

Benieuwd wat LimeSquare voor je kan betekenen? Vrijblijvend een keertje sparren over hoe wij je kunnen helpen met het succesvol inzetten van e-mail? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 


Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol