Onze succes formule uitgelegd

waarom wij meer rendement halen

Onze succesformule uitgelegd


Wij combineren wetenschap van het menselijke brein, digital marketing en creativiteit en op die manier halen wij gemiddeld 20% meer rendement in onze campagnes. 

Communicatie bestaat uit drie lagen, namelijk de boodschap, het design en het middel waarmee je communiceert. laten we ze allemaal even langslopen van onder naar boven. 

Middel (digital marketing):
Het digital marketing middel zoals een adwords- of display of e-mail campagne zorgt ervoor dat we de boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon kunnen krijgen. Dit allemaal door data op de juiste manier te analyseren en te interpreteren. 
Om te bepalen welk middel we moeten gebruiken ontwikkelen we persona's om de doelgroep goed in beeld te brengen en plotten we deze op een customer journey om zo te bepalen welke informatie we op welk moment willen geven. Als we dat hebben gedaan dan moet de boodschap ontwikkeld worden en in een vormgeving gegoten worden. 

Design en boodschap (creativiteit):
Uiteindelijk draait het allemaal om de boodschap die je verzend en in welke verpakking je dat doet. Als de boodschap niet binnenkomt bij iemand dan is alles voor niets geweest. Leuk dat je op het juiste moment bij de juiste persoon was, maar toch is alles voor niets geweest. Uiteraard is het niet zo dat het zo zwart/wit is dat je wel binnen komt of niet. Maar toch zijn de boodschap en het design de onderdelen waar het meest op ervaring en onderbuik wordt gedaan en als er al gemeten wordt blijft het heel erg summier wat je met de data kunt. En dat terwijl de boodschap en het design voor 66% verantwoordelijk zijn van het succes van je communicatie. 

Neurolab (neuroresearch):
Wij testen in ons Neurolab wetenschappelijk het design en de boodschap op effectiviteit binnen de doelgroep. Dit doen we door gebruik te maken van eyetracking technologie, Facial coding en EEG apparatuur. De combinatie van deze technieken zorgt ervoor dat wij wetenschappelijk kunnen onderbouwen welke emoties mensen ervaren bij het zien van een boodschap al dan niet gecombineerd met design. 


Data uit digital marketing en het neurolab gecombineerd
Door de data uit het Neurolab en digital marketing te combineren kunnen we op alle niveaus in de golden triangel effectiviteit vergroten en zo dus meer rendement halen uit de digital marketing activiteiten. 

LimeSquare is je kennispartner (gratis academy en neurolab)
Wij geloven erin dat kennis de sleutel is tot Digital Brand Improvement, daarom stellen wij de LimeSquare academy en ons Neurolab open voor onze klanten. Als we gezamenlijk kennis opbouwen en delen met elkaar worden we elke dag beter in het genereren van rendement. 
Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol