Internet marketing

Online groeien met je organisatie

D.R.E.A.M.

Data Rules Evertything Around Me. Al je marketing data op 1 plek en op basis daarvan voorspellend worden in je marketing. 

Digital branding

Je merk online neerzetten? Met digital branding versterk je het merk online en genereer je meer traffic dat resulteert in meer naamsbekendheid of leads. 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is het middel om je omzet te boosten. Meer rendement maken met dezelfde bezoekers. 

Social media beheer

Besteed het beheer van je social media kanalen uit en krijg meer aandacht en meer betrokkenheid van je doelgroep. 

Detachering

Tijdelijk digital kennis nodig in house? Wij leveren digital marketeers met de passie voor digital en resultaat.

Persona's

Naast de customer journey is het maken van persona's 1 van de belangrijkste dingen als je begint met Digital Marketing.

Customer journey

Relevantie is waar alles om draait in de marketing. Eigenlijk in heel het zaken doen. Als je als organisatie geen toegevoegde waarde hebt oftewel relevant bent voor je doelgroep heb je geen bestaansrecht als organisatie.

SEA

SEA werkt op basis van een biedingssysteem. Je kiest van te voren de zoektermen waarop je gevonden wilt worden en haalt deze zoektermen door de keyword planner. Hierin zien we het zoek potentieel en bepalen we op welke zoektermen we de campagne gaan lanceren.

Google Analytics

Google analytics is het gratis statistieken programma van Google. Wereldwijd is dit het meest gebruikte statistieken programma voor websites en webshops.

Display advertising

Display advertising is de hoeksteen van digital branding. Het online zichtbaar zijn met visueel aandacht trekkende banners op die plekken waar je doelgroep zich bevindt, dat is display advertising.

Remarketing

Je websitebezoekers een tijdje lang achtervolgen. De kracht van de herhaling toepassen, is bijna het oudste marketing trucje in de wereld. Maar het werkt! Het is dus mogelijk om bij je website bezoekers onder de aandacht te blijven voor een bepaalde periode.

Facebook advertising

Facebook is het grootste social media platform ter wereld waar een waanzinnig potentieel in zit. Miljarden mensen die hun voorkeuren en hun dagelijkse bezigheden daar achterlaten en ook nog eens dagelijks actief zijn. Op basis van al deze data is het mogelijk om te adverteren via Facebook. 

E-mail marketing

Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol