Detachering

Digital people for you

Detachering

Je hebt als organisatie in deze tijd digital marketeers nodig om je marketing uit te kunnen voeren. De tijd die je doelgroep online doorbrengt wordt meer en meer en dat betekent dat je daar aanwezig moet zijn en ook de kennis voor in huis moet hebben om dat te kunnen. Wij weten als geen ander dat het moeilijk is goede digital marketeers te vinden en al helemaal als je ze part-time wilt hebben. Laat staan dat je ze ook moet beoordelen. 

Wij bij LimeSquare onderkennen dit probleem en bieden daar een oplossing voor. Wij detacheren digital marketeers in house bij klanten van ons. 

Voordelen

Het voordeel van het in house nemen van een LimeSquare digital marketeer is dat je altijd iemand hebt die up-to-date is qua kennis. Onze digital marketeers die gedetacheerd worden zijn dat maximaal 144 uur per maand. Elke twee weken hebben de digital marketeers een ontwikkeldag voor het bij blijven qua kennis en kunde. Dit doen ze in teamverband bij LimeSquare, samen met de digital marketeers die met klanten werken. Op deze manier borgen we dat alles wat we leren vanuit de praktijk ook toegevoegd wordt aan je in house digital expert. Daarnaast loopt je als organisatie geen risico en ben je in no time up and running. 

Kosten

Afhankelijk van het aantal uren per week en het niveau van de digital marketeer hoort er een uurtarief bij. Onze uurtarieven variëren van € 50,- tot € 80,- per uur.
Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd geraakt over het in house nemen van een van onze digital marketeers? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 


Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol