Display advertising

Online zichtbaarheid binnen de juiste doelgroep

De hoeksteen van digital branding

Display advertising is de hoeksteen van digital branding. Het online zichtbaar zijn met visueel aandacht trekkende banners op die plekken waar je doelgroep zich bevindt, dat is display advertising. Display advertising is uiterst geschikt om je naamsbekendheid te vergroten of bezoekers naar je website te leiden. Afhankelijk van de doelstellingen van de campagne ontwikkelen wij visuele banners met de juiste boodschap en plaatsen deze o.a. in het Google display netwerk. Ook zichtbaarheid binnen andere platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn organiseren wij binnen dezelfde campagnes. 

Banner formaten

De banners die ontwikkeld moeten worden hebben verschillende formaten. Wij hanteren standaard de IAB standaard. Dit zijn de meest voorkomende banners om in te zetten op binnen het display netwerk. Uiteraard houden we volledig rekening met mobile en ontwikkelen we ook daar de juiste banner met de juiste boodschap. 

Kosten (cpm)

De kosten voor display advertising variëren en kennen verschillende vormen van afrekenen. Maar het meest gangbare is CPM (Cost per Mille) en dat betekend dat je afrekent per 1000 vertoningen. Een vertoning betekend dat de uiting minimaal 1 seconde zichtbaar is geweest binnen de doelgroep.  

Real time bidding (RTB)

The next step in display advertising. Tegenwoordig is het dus niet alleen meer rechttoe, rechtaan inkopen van media op websites naar jouw keuze. Er zijn systemen met geavanceerde algoritmes die voor jou bepalen welke websites, op basis van hun bezoekers, interessant zijn voor jou als adverteerder. Er wordt automatisch een profiel geschetst van het zoekgedrag van een bezoeker die uiteindelijk heeft geleid tot bijvoorbeeld een conversie. Juist die bezoekers wil jij vinden op het web (pretargeting) of terugvinden als ze al bij jou op bezoek zijn geweest (retargeting). Meer weten over real time bidding?

Een keertje sparren?

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend sparren over hoe wij je kunnen helpen met het behalen van online succes middels display advertising? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 


Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol