D.R.E.A.M.

Voorspellende marketing op basis van data

Data. Rules. Everything. Around. Me.

Alle informatie die we meten, opslaan en gebruiken in ons leven bestaat uit data. Belangrijk om te weten is dat de hoeveelheid data iedere twee jaar verdubbeld en de complexiteit hiermee flink toeneemt. Alle marketing inspanningen leveren data op, waarbij de gebruiker de data moet interpreteren en zijn keuzes hierop moet baseren. Hierbij is de gebruiker telkens de zwakke schakel, want dat kost enorm veel tijd en uiteindelijk wordt de complexiteit te groot.

Al je marketing data op 1 plek

Met D.R.E.A.M. houden we alle data op één plek. Namelijk waar het hoort: digitaal. De software slaat alle informatie van bijvoorbeeld Google Analytics, Mailchimp, CRM systemen of welke marketing tool dan ook op in één grote database. Maar daarnaast koppelt het ook de data uit het CBS of het actuele weer op plaatsniveau. 


De customer journey als basis

Per persoon wordt er een profiel opgebouwd vanuit alle data. Na enige tijd weten we per profiel wat iemands voorkeuren zijn en hoe we iemand kunnen verleiden. Het is hierna mogelijk de online uitingen geautomatiseerd op de personen af te stemmen op de diverse kanalen zoals je website, digitale nieuwsbrief of display banners. De software bepaald zelf op basis van een algoritme in welke fase van de customer journey de persoon zit en geeft dus ook passend bij de fase in de customer journey de juiste content. Dit zorgt voor een minimale verspilling doordat we precies kunnen inspelen op de persoonlijke behoeften. 


Tekengebied-1.png?mtime=20170501104823#asset:980


Voorspellend door zelflerend algoritme

Alle data op 1 plek, een zelflerend algoritme dat op basis van de customer journey zelf bepaald welke content en welke campagne getoond moet worden aan welke persoon. Dit garandeert een hogere conversie.

Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen om je data echt van waarde te laten zijn? Neem dan eens contact met ons op om vrijblijvend te sparren?


Een keertje sparren?

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend sparren over hoe wij je conversie kunnen verhogen door al je data te koppelen en voorspellende marketing acties toe te passen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 


Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol