Google Analytics

De sleutel naar meer rendement

Weten is verbeteren

Google analytics is het gratis statistieken programma van Google. Wereldwijd is dit het meest gebruikte statistieken programma voor websites en webshops. Deze tool bied ons de mogelijkheid om op basis van data continu onze campagnes te verbeteren of de conversieratio te vergroten van je website of webshop. 

Doelen en funnels

Binnen Google Analytics kun je doelen en funnels instellen. Deze doelen en funnels zijn er voor bedoeld om zo nauwkeurig mogelijk terug te kunnen zien hoe een bezoeker de website binnen is gekomen en wat deze gedaan heeft op de website. Op deze manier krijg je waardevolle data over welke campagne wel werkt en welke niet, maar ook welke onderdeel van de website goed presteert en welke niet. 

Rapportages

Google Analytics bied meerdere rapportage mogelijkheden aan om de data zo helder en duidelijk mogelijk te presenteren. Ook is het mogelijk om custom made rapportages te maken naar gelang de behoefte. Wij helpen onze klanten met het interpreteren van de data en rapportages en ver.werken deze in concrete aanbevelingen. 

Onze hulp nodig?

LimeSquare heeft een aantal digital marketing trainingen ontwikkeld waarin wij Google Analytics uitvoerig behandelen. Wil jij meer weten over hoe je zelf het maximale uit Google Analytics kunt halen? Kijk dan naar onze digital marketing trainingen. Junior opleidingSenior opleiding. Daarnaast helpen wij onze klanten met advies over hoe de campagne te verbeteren valt of de website impact te vergroten valt. 

Een keertje sparren?

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend sparren over hoe wij je kunnen helpen met het behalen van online succes? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol