Remarketing

De kracht van de herhaling

Remarketing, de kracht van de herhaling.

Je websitebezoekers een tijdje lang achtervolgen. De kracht van de herhaling toepassen, is bijna het oudste marketing trucje in de wereld. Maar het werkt! Het is dus mogelijk om bij je website bezoekers onder de aandacht te blijven voor een bepaalde periode. Door het plaatsen van een cookie op de computer van je bezoeker kunnen we onder andere via het Google display netwerk een boodschap bij je doelgroep onder de aandacht brengen. Dit noemen we remarketing. Omdat het alleen de mensen betreft die al op je website zijn geweest is dit een manier van relevant zijn die weinig kosten met zich meebrengt. Het is ook een voordeel dat het om visuele banners gaat en dat je daarmee sneller een betere breinpositie krijgt.

Toch maar wel doen?

Remarketing zorgt ervoor dat mensen die net iets meer overtuigingskracht nodig hebben dit ook krijgen. De kracht van de herhaling zorgt ervoor dat je lead aanvragen of je omzet substantieel omhoog gaan. Ook gaat je autoriteit omhoog omdat je te zien bent op bekende websites. 

Een keertje sparren?

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend sparren over hoe wij je kunnen helpen met het behalen van online succes dmv remarketing? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol