SEA

Search Engine Advertising

Gevonden worden als ze je zoeken

SEA (Search Engine Advertising) of zoekmachine adverteren zoals het ook wordt genoemd is het inkopen van advertentie ruimte boven of naast de organische zoekresultaten in de zoekmachine. En het zorgt ervoor dat je vindbaar bent op het moment dat men naar je op zoek is. 

Hoe werkt SEA?

SEA werkt op basis van een biedings systeem. Je kiest van te voren de zoektermen waarop je gevonden wilt worden en haalt deze zoektermen door de keyword planner. Hierin zien we het zoek potentieel en bepalen we op welke zoektermen we de campagne gaan lanceren. Vervolgens bepaald de concurrentie op basis van het biedings systeem de prijs per click naar uw website.  

Wat kunnen wij voor je doen?

LimeSquare helpt u met uw SEA strategie over verschillende zoekmachines heen. Zowel Google en Bing, maar ook marktplaats is een belangrijke zoekmachine voor webshops. Wij helpen u met het kiezen van de juiste zoektermen en richten uw campagne dusdanig in dat deze de juiste bezoekers trekt naar uw website of webshop. Door continu de campagne te meten en bij te sturen kunnen we de ROI zo groot mogelijk maken. Uiteindelijk draait het bij een SEA campagne om hoeveel geld gaat erin en wat krijgt u daarvoor terug? 

Een keertje sparren?

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend sparren over hoe wij je kunnen helpen met het behalen van online succes? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag. 

Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol