Buurtschap Het Burgje in Odijk

Bekijk de volledige case
10 11
Volgende case
Social media strategie Vredestein

Campagne

Vermarkting van nieuwbouwproject Buurtschap Het Burgje

Tools

Communicatiestrategie, Content marketing, Design, Internet marketing, Advertising

Resultaat

Verkoop 145 woningen in Buurtschap Het Burgje
Bekijk de website

Overzicht

Briefing

Het beste van twee werelden

Nieuwbouwprojecten worden over het algemeen gepositioneerd met een duidelijke focus op stedelijk wonen óf landelijk wonen. Bij Buurtschap Het Burgje in Odijk sluit het één het andere niet uit! In Buurtschap Het Burgje worden circa 145 mooie, duurzame woningen gebouwd die aansluiten bij het karakter en de groene kwaliteiten van de gemeente Odijk. Hier kunnen de mensen genieten van het landelijke wonen en de vruchten plukken van het stedelijke van de stad.

Uitdaging

Imago is een groot goed in een gebied. De plek is één van de belangrijkste overwegingen om ergens te gaan wonen. Een juist imago is daarom van essentieel belang in de verkoop van een nieuwbouwproject. Naamsbekendheid verhogen is belangrijk. Het spreekwoord luidt: ‘Onbekend maakt onbemind’. 

Hoe maken we een connectie met de doelgroep. Een doelgroep die niet wil kiezen, een doelgroep die wil genieten van de vrijheid en schoonheid van het wonen in de natuur en de plattelandsomgeving, maar de vruchten willen plukken van alle (werk)mogelijkheden en faciliteiten die een (grote) stad Utrecht biedt.  

"Een unieke kans om twee werelden te verenigen in een nieuwbouwwijk"

Thijs Mensink
Afsluiter Artistimpression

Oplossing

We willen mensen kennis laten maken met de voordelen van Buurtschap Het Burgje in Odijk en de stad Utrecht om de hoek. Dit willen we bereiken door het leven in en om Odijk vast te leggen en te delen. Op deze manier maakt de doelgroep niet alleen kennis met de uniek verkoopargumenten van het project (huizen, gebied, locatie, etcetera), maar ook met het echte leven in Odijk. Een kijkje in de keuken van de inwoners van Utrecht en Odijk, want daar wil de doelgroep graag onderdeel van uitmaken. 

Wij willen een campagne ontwikkelen die een andere kijk geeft op wonen en de potentiële kopers het unieke van ‘het beste van twee werelden’ laat zien. Als we het visueel bekijken wordt er vaak hetzelfde gecommuniceerd bij de verkoop van nieuwbouw woningen. Visueel willen we de communicatie doorbreken door en ander perspectief te laten zien: het beste van de beide werelden. Deze balans bepaald het succes. Het moet beide aanwezig zijn zonder afbreuk te doen aan de focus op de verkoop van woningen. We gaan informeren, inspireren en overtuigen.

Bekijk de volgende case