Poppodium Atak

Bekijk de volledige case
8 11
Volgende case
Afrika Festival

Campagne

Responsive website Poppodium Atak

Tools

Google Grants, Internet marketing, webdesign, content marketing,

Resultaat

Een responsive website waar muziek centraal staat en tickets eenvoudig te bestellen zijn
Bekijk de website

Overzicht

Briefing

It's more than music

Poppodium Atak is dé aanbieder van live muziek en ondersteuner van de popcultuur in Enschede. Wekelijks genieten vele bezoekers hier van de emotie op het podium en de beleving in de zaal. De vraag was dan ook voor de hand liggend: ontwikkel een responsive website die past bij de emotie en beleving van een poppodium en verbeter de online verkoop van tickets.

Uitdaging

Hoe creëren we een responsive website waar het bestellen van tickets net zo eenvoudig is als het bestellen van kleding? En hoe laten we een agenda en de informatie over het evenement makkelijk vindbaar en overzichtelijk zijn? En hoe laten we de sfeer aansluiten bij de beleving en de wensen van de bezoekers zonder dat de bestaande huisstijl wordt aangepast?

"De sfeer van ons poppodium spat van de website af"

Susan van der Sluis
Afsluiter Mobile

Oplossing

Door de grote hoeveelheid sprekende beelden die Poppodium Atak tot haar beschikking heeft, waren we in staat een website te ontwikkelen waar de emotie en beleving vanaf spat. We hebben een website gecreëerd waar de agenda centraal staat, waar mensen makkelijk meer informatie kunnen vinden over het evenement en waar vervolgens ook snel tickets besteld kunnen worden. 

De mobiele- en de tablet versie hebben een apart design gekregen en zijn ook apart geprogrammeerd, zodat de user interface op deze devices optimaal zijn.

Poppodium Atak heeft door hun ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) recht op Google Grants, de non-profitversie van Google Ads. Google Grants helpt non-profitorganisaties met $ 10.000 advertentietegoed per maand voor AdWords™ om hun missie en initiatieven te promoten op pagina's met zoekresultaten van Google.

Bekijk de volgende case