Twente Milieu

Bekijk de volledige case
2 11
Volgende case
Taste of Summer

Campagne

Afvalgedrag inzichtelijk maken d.m.v. marketing automation en Big Data

Tools

CRM, Internet marketing, Craft CMS

Resultaat

Gepersonaliseerde content voor iedere gebruiker
Bekijk de website

Overzicht

Briefing

DATA. INZICHT. VERANDERING.

Twente Milieu, een ambitieuze afvalverwerker in de regio Twente. Ze streven naar slechts 50 kilogram restafval per persoon, per jaar in 2030. Om die doelstelling te behalen willen ze een website die meer inzicht geeft in het afvalgedrag van hun doelgroep. De website moet een platform worden die inwoners helpt bij het beter inzamelen en de doelstelling ondersteunt. 

Uitdaging

Inzicht geven.

Hoe creëren wij een website die Twente Milieu meer inzicht geeft in het afvalgedrag van de doelgroep en waarmee ze klanten specifieker kunnen informeren? Daarnaast moet de website bijdragen aan de ambitieuze uitdaging en Twente Milieu een sympathieke uitstraling geven.


Afsluiter Mobile Tm

Oplossing

Gepersonaliseerde content.

Wij hebben een website ontwikkeld waarbij het mogelijk is om gepersonaliseerde content aan te bieden. Op basis van e-mailadres, adres, postcode en een tweetal vragen kan Twente Milieu specifieke content aanbieden. Met ons eigen CRM systeem is Twente Milieu in staat marketing automation toe te passen en  afvalgedrag te kanaliseren. Door deze gepersonaliseerde content aan te bieden, worden inwoners beter geïnformeerd over het scheiden van afval. Dit alles draagt bij het behalen van de doelstelling. 

Bekijk de volgende case