Doorzetters met dromen

Bekijk de volledige case
4 11
Volgende case
Sportboat Store

Campagne

800 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt plaatsen bij werkgevers in Twente

Tools

Social Media strategie, Content marketing, Design, Internet marketing, Advertising, Video

Resultaat

Werkgevers in Twente hebben al een groot aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst genomen
Bekijk de website

Overzicht

Briefing

Werkbedrijf Twente benadert het positieve aspect

Onze opdracht is om een regionale campagne te ontwikkelen waarin Werkbedrijf Twente de banenafspraak communiceert naar werkgevers in Twente. De doelstelling van Werkbedrijf Twente is, naar aanleiding van de banenafspraak, om met deze campagne 800 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen bij werkgevers in Twente. De campagne loopt van oktober 2015 t/m december 2016.

Uitdaging

Hoe brengen we werkgevers in Twente op de hoogte van de banenafspraak en maken we ze enthousiast over het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? 

Het uiteindelijke doel is om 800 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt geplaatst te krijgen bij verschillende werkgevers in Twente.

Een echte doorzetter is iemand waarin de werkgever zich vast en zeker herkent en mensen met een beperking zijn ook ontzettende doorzetters!

"LimeSquare staat voor een aanpak die duidelijk toewerkt naar een resultaat.“

Cindy Marsman
Doorzetters met dromen

Oplossing

De focus in deze campagne ligt niet op de beperking, maar op het positieve aspect: Doorzetters met dromen. De website www.doorzettersmetdromen.nl is het hart van de campagne. Een platform waar de doelgroep geïnspireerd wordt door werkgevers die ervaring hebben met het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast zetten we bekende Nederlanders centraal als ambassadeur van de campagne. Onder andere Björn Kuipers en Arijan van Bavel vervullen deze rol. 


Wil je meer weten over deze campagne of met ons in gesprek over een campagne voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op


Bekijk de volgende case