Ons verhaal

expertise

Onze expertises

Wil je weten waar we nog meer goed in zijn? Neem contact met ons op, we praten je graag bij. Dat kan bij ons, in het gaafste pand van Enschede, maar mag ook via onze online-chatservice.  Alleen krijg je er dan geen goede kop koffie bij. 

Strategie
Concept
Design
UX Design
Digital marketing
Website
Neuromarketing
Data

Corporate story

Ons verhaal

Wij halen onze kick uit het sterker maken van merken! Merken die mede dankzij ons boven zichzelf uitgroeien. Merken die meer omzet, leads en- of naamsbekendheid krijgen of waarvan een doelgroep een significante gedragsverandering laat zien is ons doel.

Merken bouwen doe je in het brein van mensen. In die 1400 gram grijze massa worden beslissingen genomen en merken gebouwd. LimeSquare combineert de wetenschap van het menselijke brein met creativiteit en digital marketing.

De wetenschap om te begrijpen hoe we het menselijke brein moeten activeren, de creativiteit om een boodschap en grafische saus te ontwikkelen en digital marketing om de boodschap over te brengen op de juiste persoon op het juiste moment.

Wij ontwikkelen digital campagnes, leveren maatwerk digital marketing, ontwikkelen websites die naadloos aansluiten bij de doelgroep en doelstellingen en leren anderen de kneepjes van het digitale vak.

En dat allemaal op een inspirerende manier waarbij we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om het merk waarvoor ze werken en de mensen zelf sterker te maken. Want het succes van een organisatie is de optelsom van kwaliteit van de mensen.

Onze opdrachtgevers zijn organisaties die geloven in de kracht van digital! Die geloven in het continu door ontwikkelen van de mogelijkheden en die niet bang zijn om buiten hun eigen comfortzone te treden.

Wij zijn LimeSquare digital brand improvement en wij verbinden mensen met merken en merken met mensen.

Campagnes

Digital brand improvement resulteert in

Meer omzet & leads

Uiteindelijk draait het om de groei van je organisatie en dat gaat vaak gepaard met de groei van omzet en leads. Wij helpen je de digital tools zo te optimaliseren dat je de juiste traffic krijgt en dat de website of shop optimaal converteert.

Meer gedragsverandering

Met een activatiecampagne stimuleren wij gedragsverandering. Verandering dat leidt tot het aankopen van een product, de aanschaf van een dienst of tot meer wenselijk gedrag.

Meer naamsbekendheid

Onbekend maakt onbemind. Daarom zorgen wij dat je merk in no-time top of mind is bij je doelgroep. Dat doen we door creativiteit te combineren met design, marketing en wetenschap.

Wil je onze nieuwste cases in je mailbox ontvangen?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Wil jij ook groeien met je bedrijf?

Wij praten graag met je over hoe we elkaar, maar zeker jouw bedrijf, kunnen versterken. Natuurlijk kan dat bij ons in het gaafste pand van Enschede, maar we komen ook graag een kijkje bij jou nemen.

Enschede HQ

enschede@limesquare.eu
+31 (0)53 430 41 79
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Amsterdam

amsterdam@limesquare.eu
+31 (0)20 715 05 71
WTC Schiphol Airport Schiphol
Boulevard 279
1118 BH Schiphol